WIE BEN IK?

Waar ik echt gelukkig van word, is natuurlijk mijn geweldige huis vol mannen (partner en 2 zoontjes).
Maar ook als ik met jou als klant mag werken, om zo te zorgen dat jij met een voldaan gevoel en een lach op je gezicht de (web)winkel verlaat. 
Het allerbelangrijkste voor mij persoonlijk, is het sociale contact wat ik met jou op dat moment heb.

Maar waarom is dat, vraag je je misschien af?

Hélène Stam

Hier een stukje over mijn leven:

In 2009 ben ik gediagnosticeerd met de ziekte van Crohn. Op dat moment kwam ik net van mijn MBO niveau 4 opleiding en kon ik blijven werken bij mijn laatste stageplek.
Helaas ben ik toen uitgevallen vanwege mijn gezondheid en tussentijds is het bedrijf failliet gegaan en kwam ik volledig bij het UWV terecht.

Ik kreeg in deze periode een coach toegewezen en wij zijn samen gaan kijken waar mijn interesses lagen en wat mijn eigenschappen en kwaliteiten zijn als persoon.
Dit heeft mij toen doen inzien dat ik het erg interessant zou vinden om zelf een bedrijfje te starten. Uiteindelijk ben ik dit ook gaan proberen.
Helaas is dit toen niet van de grond gekomen en moest er uiteindelijk toch echt geld binnen gaan komen, dus ben ik gaan solliciteren.

Toen is alles heel vlot gegaan. Na een van mijn eerste sollicitaties, werd ik al op gesprek gevraagd en al heel snel had ik een baan voor 32 uur in de week.

Na zo’n 8 a 9 jaar voor dit bedrijf gewerkt te hebben is het weer volledig mis gegaan met mijn gezondheid.
Naast de ziekte van Crohn kwam er Fibromyalgie bij, wat het allemaal nog ingewikkelder maakte voor mij. Helaas is toen de periode van Ziektewet weer opnieuw begonnen en ik ben er niet meer uitgekomen.
Na ruim 3 jaar ben ik volledig overgedragen aan het UWV en werd mijn ontslag een feit.

Na ruim 3 jaar vechten om gehoord en gezien te worden, door mijn ex-werkgever en het UWV, omdat mijn gezondheid zoveel problemen geeft, ben ik volledig afgekeurd en ben ik eindelijk van al het gedoe en getouwtrek af. Geen bezwaren meer, geen hoorzittingen meer, alleen nog rust vanuit die kant. Deze periode, van vechten en van onbegrip heeft mij zo van mijn stuk gebracht, dat ik aan alles ben gaan twijfelen en daarbij ben ik mezelf totaal kwijtgeraakt. Nu dit eindelijk allemaal achter de rug is, kan ik weer gaan bouwen aan een toekomst voor mezelf en mijn gezin. Ik wil mezelf weer terug vinden en mezelf goed voelen in wie ik ben en wat ik doe.

Hier kom jij bij om de hoek kijken! Na ruim 3 jaar mezelf opgesloten gevoeld te hebben in mijn eigen huis als een soort kluizenaar, ben ik er flink aan toe om met jou in contact te komen en jou te helpen bij hetgeen wat je zoekt.
Of het nu gaat over baby- of kinderkleding, kraamcadeaus, handgemaakte artikelen of juist het garen om zelf iets te kunnen maken, ik draag er altijd zorg voor dat jij met een goed gevoel en een brede lach op jouw gezicht de winkel verlaat.

Koop je liever in de webshop? Geen probleem, ik zorg dat het dan verzorgd jouw kant op komt.

Maar waarom deze branche?

Aangezien wij 2 jonge kindjes hebben, lag het voor mij zeer voor de hand om in een branche te starten die nauw aansluit op mijn eigen leven. Ook hou ik van kinderen, kinderen zijn echt en puur. Elk kind is uniek op zijn/haar eigen manier. Vandaar ook de naam Be Original. Wees origineel en blijf dat ook!

Ondanks dat ik nog lang niet ben waar ik wil zijn, keert langzaam mijn leven weer terug en bestaat het niet alleen meer uit: hard werken aan mijn gezondheid en het runnen van mijn gezin!
Ik wil leven en genieten en niet wegteren op een uitkering. Ik wil iets betekenen en weer meedoen met de maatschappij.
Stapje voor stapje ga ik er komen met jouw hulp!

Neem dus eens een kijkje in de webshop www.beoriginalhs.nl, maar langskomen kan natuurlijk ook (is natuurlijk veel leuker, zodat je alles ook live kunt zien), aan de Nijverheidsweg 8B te Druten (check wel even de openingstijden, ik ben namelijk nog niet de volledige werkweek geopend, stapje voor stapje…..).

Heb je vragen? Stel deze dan via: info@beoriginalhs.nl, ik zal deze dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Heel veel kijk- en shop plezier.

Liefs, Hélène

Chat openen
1
Hi, laat het me weten als ik je ergens mee kan helpen...?