Ducky Beau Jeans Light Denim

  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties
- GRATIS verzending vanaf €30,-
- Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
- Veilig (achteraf) betalen

In de maten: 62 - 68 - 74

Een stoere jeans, voor een stoere jongen of meid. Gemaakt van de beste ISKO-kwaliteit denim.
Het is een unisex jeans.

Wil je lang genieten van deze broek? Kijk dan even bij de wasinstructies (tabje "MEER") om je broek zo lang mogelijk mooi te houden.


Wat is nu die ISKO-kwaliteit?

Deze stoffen zijn ontwikkeld om zo lang mogelijk mee te gaan. Het zijn stoffen die hun vorm en kleur behouden, waardoor producten minder gewassen hoeven te worden. Dit bespaart niet alleen water, maar ook verlengt het de levensduur van de jeans.

Niet alleen voor duurzaamheid zijn maatregelen getroffen, maar ook om milieuvervuiling zoveel mogelijk tegen te gaan. Zo wordt er water bespaard en gerecycled tijdens de productie. Het water dat gebruikt wordt, wordt gezuiverd om het opnieuw te kunnen gebruiken. Tijdens de productie worden de warmte en hitte die vrijkomen, gebruikt om  stroom mee op te wekken.

Wassen
Geschikt voor machinewas. Gebruik het gewone programma, met een maximale temperatuur van 40 graden Celsius. Er kan ook normaal gecentrifugeerd worden.

Bleken
GEEN (chloor) bleekmiddel gebruiken; daar is dit kledingstuk NIET tegen bestand.

Strijken
Gebruik NIET de heetste stand ven het strijkijzer, omdat dit de kleding kan schaden. Strijk maximaal op 150 graden Celsius en op de binnenzijde.

Stomen

Chemische reiniging bij de stomerij is mogelijk. Deze mag verschillende soorten reinigingsmiddelen gebruiken, zoals tetrachloroethene, koolwaterstof en perchloor.

Drogen
Dit kledingstuk is er NIET tegen bestand om in de wasdroger gedaan te worden. 
Doelgroep:

Baby

Maten:

62 - 68 - 74

Materiaal:

95% katoen en 5% elastaan

Geslacht:

Unisex

Type kledingstuk:

Jeans / spijkerbroek

Kleur:

Light Denim

Seizoen:

Winter

Merk:

Ducky Beau

Ducky Beau
Bestel