DUCKY beau
Lieve & stoere babykleding

 
Ducky Beau is een kwalitatief, internationaal modemerk voor baby’s en dreumesen. 
Dit kledingmerk maakt kleding van maat 50 t/m 92 van de mooiste stoffen met charmante en praktische details.

De ducky beau collectie bestaat uit een lieve en stoere eigentijdse mix items, ontworpen met een gevoel voor detail en een scheutje humor.
Deze geweldige items zijn onderling geweldig te combineren.


Het productieproces is van groot belang bij het maken van babykleding.
Dit geweldige merk wordt onder andere in India en Turkije gemaakt.
Het productieproces wordt nauwkeurig gecontroleerd op een schoon en eerlijk proces, zowel op afstand als ter plaatse.


Filosofie en kenmerken
Ducky Beau

Kenmerkend is het eigen, ingetogen kleurbeeld dat zo nu en dan opgefrist wordt met fikse kleuraccenten. Ook hebben veel modellen een verwijzing naar klassieke stijlen in een subtiele, moderne uitvoering. Alle items zijn met de grootste zorg gemaakt en de afwerking is dan ook van hoog niveau.

Schoon & Eerlijk

De babykleding vann Ducky Beau wordt o.a. in India en Turkije gemaakt. Er wordt nauwkeurig gecontroleerd of het productieproces schoon en eerlijk verloopt. Dit gebeurt niet alleen op afstand, maar ook ter plaatse.

Zorg & Afwerking

Alle items zijn met de grootste zorg gemaakt en de afwerking is dan ook van hoog niveau. Met de fijnste materialen voor de allerkleinsten maken de ontwerpers van Ducky Beau er een feestje van!

Kwaliteit & Comfort

Tot in de puntjes verzorgd en toch comfortabel; het kan met Ducky Beau! Alles is met veel org ontworpen, waardoor ze nét even anders, nét even mooier en nét even beter afgewerkt zijn.