OVER MIJ

  

In het verleden heb ik heel veel op m’n bordje gekregen en door al door deze gebeurtenissen ben ik veel sneller volwassen geworden dan heel veel anderen. Vaak voelde dat eenzaam, terwijl ik eigenlijk juist mensen naast me nodig had. Dat maakt dat ik het moeilijk vindt om contact te leggen, terwijl ik hier juist behoefte aan heb!
Het enige wat ik altijd gewild heb, is dat ik gehoord, gezien en vooral serieus genomen wil worden.

 Mijn grootste droom is dat ik niet meer afhankelijk ben van anderen, maar juist mijn eigen plan kan trekken, zodat ik trots kan zijn op wie ik ben en waar ik voor sta en voor wat ik zelf bereikt heb! Dit omdat ik de mensen met vooroordelen en beslissingen over mij wil laten zien dat zij het goed mis hebben en ik me niet laat kisten! Ik leef met beperkingen, maar ik ben ze niet!

 Het idee is mede ontstaan door ons eigen zoontje.

Dat is waarom ik mijn eigen webshop heb opgezet, met geweldige kraamcadeaus voor zowel dysmatuur/prematuur kindjes, als voldragen kindjes, de prachtige merken baby- en kinderkleding; Ducky Beau en VinRose, Octopusjes voor premature kindjes en handgemaakte voorleesknuffels.

Welke ouder wilt nu niet het beste voor hun kindje?
Ik ben dan ook op zoek gegaan naar een kledinglijn in organisch katoen, dat voor de kleintjes heerlijk zacht aan voelt en zo min mogelijk irritatie kan geven aan hun huidje.

Ons eigen ventje had hier namelijk heel erg last van, en op dat moment was organisch katoen nog niet veel te krijgen. Ik wil me dan ook hierop richten, zodat ieder kindje zich lekker kan voelen in de kleertjes en er niet als een kreeftje uitziet en overal jeuk en pijn heeft (zoals ons mannetje gehad heeft).
Deze mooie producten vindt je bij ons in de (web)shop, www.beoriginalhs.nl.

Speciaal voor premature baby’s maken wij Octopusjes op bestelling, maar zijn nu ook te bestellen vanuit de webshop in verschillende kleurstellingen.
Deze kindjes hebben een moeilijke start en hebben hierdoor  behoefte aan een BUDDY die ze gerust stelt als ze aan het aansterken zijn.

Wij hebben het geluk dat ons 1ste kindje voldragen was (2de kindje is afwachten, 31-12-2021 uitgerekend), maar in onze nabije omgeving zien we regelmatig kindjes veel te vroeg geboren worden.
Daarom wil ik hier dan ook extra aandacht aan besteden, door deze BUDDY Octopusjes te maken en aan te bieden.

Tevens zijn ze ook te bestellen in een kraamcadeau bestaande uit: BUDDY Octopus, mutsje en een dekentje.

Hiernaast zijn er ook kraamcadeaus beschikbaar in 3 prijscategorieën:
Kraamcadeau €25,-
Kraamcadeau €50,-
Kraamcadeau €75,-

Voor de iets oudere kindjes die gek zijn op het voorlezen, maken we voorleesknuffels, waardoor het voorlezen nog leuker en levendiger gemaakt kan worden (binnenkort zijn er voorbeelden te vinden in de webshop).

 

Wil je meer weten of heb je vragen dan kun je bellen naar 06 - 18 917 415 of mailen naar info@beoriginalhs.nl.


Neem op je gemak eens een kijkje in de webshop www.beoriginalhs.nl of ben je in de buurt, kom dan gezellig shoppen in ons winkel in Druten (Nijverheidsweg 8B).

Wil je langskomen?

Heb je vragen? Stel deze dan via: info@beoriginalhs.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Heel veel kijk- en shop plezier.

Liefs, Hélène

Volg ons!