Over ons

Voor schattige, stoere en hippe kinderkleding, met de perfecte prijs/kwaliteit verhouding, moet u bij Be Original HS zijn!
Be Original HS verkoopt een geweldige collectie baby en kinderkleding voor de leeftijden 5/6 jaar, maar de mama's worden niet vergeten.
Voor de mama's hebben wij een hele mooie collectie aan sieraden en accessoires om jezelf even heerlijk te verwennen.


 

Be Original HS is een startende webshop, met hele leuke en hippe kinderkleding en accessoires, maar ook richten wij ons op de mama's.

In de periode van zwanger zijn, bevallen en de kraamperiode draait het vooral om jou/jullie kleintje. Wij willen het mogelijk maken om de mama's ook te verwennen. Zo hebben wij een super leuke collectie sieraden en accessoires. 

Wij hebben zelf ook een klein mannetje lopen en veel tijd en energie gaat toch echt naar hem toe. Dus hoe lekker is het als je jezelf even heerlijk kunt verwennen met leuke sieraden en accessoires.

Hier is dan ook het idee uit ontstaan om deze combinatie te maken in onze webshop.


Wie ben ik?

Mijn naam is Hélène en ik ben de oprichter van Be Original HS. 
Be Original HS is ontstaan doordat ik chronisch ziek geworden ben. Ik kwam thuis te zitten in het begin stadium en wilde mezelf toch op een of andere manier nuttig maken. Zo ben ik destijds begonnen met de sieraden collectie.
Uiteindelijk ben ik hiernaast toch weer voor een baas gaan werken, toen ik mezelf weer een stuk beter voelde.
Helaas zijn we nu weer terug bij af en heb ik mezelf volledig ingezet voor Be Original HS. En wil ik dit tot een groot succes maken. Mede door mijn zwangerschap is het idee ontstaan om de webshop uit te breiden naar artikelen voor moeder en kind. Nu is het tijd om mijn grote droom uit te laten komen!

Hopelijk is er binnenkort zicht op een pand, waar ik mijn assortiment ook kan laten zien. En kan men gezellig langskomen om de artikelen te zien en te voelen. Maar voor nu kunt u op uw gemak lekker snuffelen in de webshop.

Heeft u vragen? Stel deze dan via: info@beoriginalhs.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden.

Heel veel kijk en shop plezier.

Volg ons ook op facebook #beorginalhs